Akcija!

Slovenščina: Modul 4

Original price was: 36,00 €.Current price is: 30,00 €.

Opis

Modul 4 zajema zadnja 3 poglavja prve stopnje slovenščine:

Slovenščina 1j: Na počitnicah
Naučili se boste govoriti o svojih počitnicah: kam iti na počitnice, besedišče v povezavi s prtljago, počitniške namestitve, hotel in druge namestitve. Videli boste nekaj počitniških točk po Sloveniji. Vadili boste dialog v hotelu in naučili se boste uporabiti pogojnik. Vadili boste govoriti o svojih počitnicah in izkušnjah.

Slovenščina 1k: Z vlakom ali avtobusom?
Ponovili boste prevozna sredstva in naučili se boste besedišče v povezavi s potovanjem, s prevoznimi sredstvi in letališčem. Naučili se boste dvojino in množino 5. sklona. Vadili boste dialoge na avtobusni in železniški postaji ter na letališču. Spoznali boste razliko med nekaterimi dovršnimi in nedovršnimi glagoli.

Slovenščina 1L: Praznujemo in se obiskujemo
V zadnjem poglavju prvega modula se boste ogromno naučili o slovenski kulturi. Spoznali boste slovenske praznike, kako se Slovenci obnašajo na obiskih. Naučili se boste napisati različna sporočila, se pogovarjati po telefonu in izbrati darila za različne priložnosti. Spoznali boste različne vprašalnice glede na različne slovenske sklone. Seveda ne bo manjkala slovenska glasba na koncu poglavja.

Dodatne informacije

Jezik

Slovenščina

Modul

Modul 4

Stopnja

1. stopnja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Slovenščina: Modul 4”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top