Akcija!

Slovenščina: Modul 1

Original price was: 36,00 €.Current price is: 30,00 €.

Opis

Modul 1 zajema prva tri poglavja prve stopnje slovenščine:

Slovenščina 1a: Dober dan!
V prvem poglavju se boste naučili nekaj osnovnih fraz v slovenščini, predstavitev in spoznali boste slovensko abecedo in izgovorjavo ter osnove ločitve samostalnikov na ženski, moški in srednji spol. Ob koncu boste lahko ločili med formalnim in neformalnim dialogom. Znali boste predstaviti sebe (ime, priimek, poklic, narodnost in jezike, ki jih govorite). Znali boste sporočiti, kako se počutite in naučili se boste vprašati za telefonsko številko ali elektronski naslov. Prav tako boste lahko to povedali drugim. Obvladali boste tudi nekaj osnovnih fraz za lažje sporazumevanje in nekaj osnovnih glagolov. Za konec pa boste lahko poslušali eno slovensko pesem in rešili vaje glede na poslušano. Poglavju smo za piko na i dodali še eno skrivno bonus vsebino.

Slovenščina 1b: Kdo si?
V drugem poglavju se boste naučili obširneje predstaviti sebe in druge. Naučili se boste slovenske osebne zaimke, povedati narodnosti, poklice in jezike v slovenščini, spoznali boste slovenske, evropske in svetovne slavne osebe in znali boste predstaviti tudi njih! Naučili se boste uporabljati  2. sklon v nekaterih situacijah. Pripravili smo vajo, kjer se boste preizkusili v dialogu z uslužbencem na upravni enoti in urejanje papirologije ne bo nikoli več problem. Na koncu bomo spet poslušali glasbo in tokrat smo poglavju dodali kar dve skrivni bonus vsebini.

Slovenščina 1c: Moja družina
V tretjem poglavju je v ospredju družina. Spoznali boste besedišče družinskih članov, besed za opisovanje oseb in njihovega značaja ter delov telesa. Znali boste narediti svoje družinsko drevo. Naučili se boste tudi spreganje glagolov, ki se končajo na -ATI in tudi razliko med glagoloma BITI in IMETI. Spoznali boste en zelo popularen slovenski bend in eno od njegovih najbolj znanih pesmi. Temu poglavju smo dodali skrivno bonus vsebino.

Dodatne informacije

Jezik

Slovenščina

Modul

Modul 1

Stopnja

1. stopnja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Slovenščina: Modul 1”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top