Akcija!

Slovenščina: Modul 2

Original price was: 36,00 €.Current price is: 30,00 €.

Opis

Modul 2 zajema tri poglavja prve stopnje slovenščine:

Slovenščina 1d: Nakupujem oblačila
Tokrat se bomo podali v trgovino z oblačili. Naučili se boste vse o oblačilih: vrsta oblačil, dodatke, velikost, znamke, barve, materiale. Naučili se boste povedati, kaj kdo nosi in s tem povezan 4. sklon. Vadili boste dialog v trgovini z oblačili in naučili se boste spregati glagole na -OVATI. Seveda tudi v tem poglavju ne manjka glasba. To poglavje ima kar dve skrivni bonus vsebini!

Slovenščina 1e: Pripravim okusne jedi
V tem poglavju bomo uživali v kulinaričnih dobrotah. Naučili se boste besedišče povezano s hrano: hrana in pijača, embalaža, posoda in glagole, ki jih uporabljamo za opisovanje priprave jedi. Vadili bomo dialog v restavraciji in naučili se boste povedati, kaj imate radi in česa ne marate. Še naprej se bomo učili različne načine za uporabo 2. sklona. Naučili se bomo tvoriti dvojino in množino samostalnikov. Poglavju smo dodali dve skrivni bonus vsebini.

Slovenščina 1f: Kdaj se dobimo?
Po tem poglavju nikoli ne boste imeli več težav z dogovarjanjem za zmenke in sestanke. Naučili se boste povedati, koliko je ura in govoriti o času. Obvladali boste dneve v tednu, mesece v letu in letne čase. Znali boste povedati, kakšno je vreme. Naučili se boste govoriti o preteklosti in prihodnosti.

Dodatne informacije

Jezik

Slovenščina

Modul

Modul 2

Stopnja

1. stopnja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Slovenščina: Modul 2”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top