Akcija!

Slovenščina: Modul 3

Original price was: 36,00 €.Current price is: 30,00 €.

Opis

Modul 3 zajema tri poglavja prve stopnje slovenščine:

Slovenščina 1g: Moje mesto
Imate težave z razumevanjem napotkov v mestu? Po končanem poglavju to sploh ne bo več težava! Sprehodili se bomo po mestu in naučili se boste opisovati vse stavbe in kje se točno nahajajo, pa tudi prevozna sredstva. Ponovili bomo 2. sklon in 4. sklon, naučili se bomo še 5. in 6. sklon. Vadili bomo dialog v mestu, dajati navodila za pot in naučili se boste spregati in uporabljati glagol MORATI. Obvladali boste predloge za umestitev stavb v mestu. Naredili bomo tudi pregled z razlago razlik med 4., 5. in 6. sklonom. Na koncu smo dodali še dve skrivni bonus vsebini!

Slovenščina 1h: Moj dom
V tem poglavju se boste naučili besedišče v povezavi s hišo: prostori v hiši, predmeti in pohištvo v hiši, preštevanje predmetov. Na nov način bomo pogledali predloge za umestitev predmetov v prostor in kombinirali bomo različne predloge za 4., 5. in 6. sklon. Spoznali boste tudi hišna opravila. Ponovno bomo poslušali slovensko glasbo in si pogledali še dva bonus dodatka.

Slovenščina 1i: Boli me
V tem poglavju boste spoznali obširneje dele telesa in vso besedišče v povezavi z zdravnikom: čutila, zdravstvene težave in kaj nam lahko pomaga pri naših težavah. Naučili se bomo še 3. sklon in velelnik. Na koncu bomo seveda še poslušali nekaj slovenske glasbe.

Dodatne informacije

Jezik

Slovenščina

Modul

Modul 3

Stopnja

1. stopnja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Slovenščina: Modul 3”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top