Akcija!

Španščina: Modul 3

Original price was: 36,00 €.Current price is: 30,00 €.

Opis

Španščina 1g: Compramos regalos – Kupimo darila
Čaka vas nakupovanje daril in oblačil, pa tudi nekaj matematike. Če vam ta povzroča preglavice že v maternem jeziku, bodite brez skrbi, obljubimo, da je računanje v španščini čisto enostavno. Naučili se boste organizirati pravo špansko in mehiško fiesto (praznovanje), pa tudi spregati pravilne glagole, ki se končajo na -ER in -IR.

Španščina 1h: En la tienda de ropa – V trgovini z oblačili
V tem poglavju se boste odpravili v trgovino z oblačili. Naučili se boste besedišče v povezavi z oblačili in materiali. Naučili se boste povedati, kako se oblačite ob različnih priložnostih in ob različnih letnih časih. Tudi na dodatke ne smete pozabiti! Ponovili boste barve in naučili se boste spregati nepravilne glagole, ki imajo spremembe v svojem korenu. Izvedeli boste več o Kanarskih otokih, saj se boste tja odpravili na izlet. Na izletu se boste naučili še nekaj o geografiji: Kako se reče puščava, vulkan, gozd ali jezero v španščini?

Španščina 1i: Mi rutina diaria – Moja dnevna rutina
V zadnjem poglavju tega modula boste spoznali še več glagolov, tokrat povratne glagole, s katerimi boste znali opisati svoj dan in aktivnosti. Naučili se boste vprašati, koliko je ura in kdaj ste dogovorjeni za zmenek ali sestanek. Naučili se boste dneve v tednu in dele dneva. Ob koncu poglavja boste znali govoriti o svoji dnevni rutini, kaj radi počnete v prostem času in kdaj ter kako pogosto kakšno stvar počnete.

Dodatne informacije

Jezik

Španščina

Modul

Modul 3

Stopnja

1. stopnja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Španščina: Modul 3”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top