Akcija!

Španščina: Modul 4

Original price was: 36,00 €.Current price is: 30,00 €.

Opis

Modul 4 zajema zadnja 3 poglavja prve stopnje španščine:

Španščina 1j: En la oficina de turismo – V turistični pisarni
V tem poglavju boste obiskali muzeje, znamenitosti in trgovine. Da ne boste zamujali ali čakali pred zaprtimi trgovinami med siesto, se boste pozanimali, kakšni so odpiralni časi in koliko je ura. Ponovili boste dneve v tednu in se naučili mesece v letu ter dele dneva. Spoznali boste še letne čase in pravila naglaševanja.

Španščina 1k: Un viaje en autobús – Na potovanju z avtobusom
Kupili boste vozovnico za vlak ali avtobus in se odpeljali v Medino de Rioseco ali kam drugam. Spoznali boste države,  značilnosti Španije in Latinske Amerike. Naučili se boste besedišče v povezavi s prevoznimi sredstvi, letališčem, številke do 10.000, glagole premikanja in še nekaj nepravilnih glagolov.

Španščina 1L: En el hotel – V hotelu
Ko prispete na svojo destinacijo, se boste nastanili v hostlu, penzionu ali hotelu. Naučili se boste besedišče v povezavi s prtljago, nastanitvijo, pa tudi razlike med glagoli SER, ESTAR in HABER. Nato pa boste načrtovali dan za ogled znamenitosti in aktivnosti, ki jih lahko počnete na potovanju. Ponovili boste uporabo sedanjika (pravilne in nepravilne glagole) in bližnji prihodnjik za samostojno tvorjenje dialogov, govorjenih in pisnih besedil. Za piko na i pa boste poslušali prikupno pesem španske pevke.

Dodatne informacije

Modul

Modul 4

Stopnja

1. stopnja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Španščina: Modul 4”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top