Akcija!

Španščina: Modul 1

Original price was: 36,00 €.Current price is: 30,00 €.

Opis

Modul 1 zajema prva tri poglavja prve stopnje španščine:

Španščina 1a ¡Empezamos! – Pa začnimo!
Pridružite se nam na potepu po Španiji. V prvem poglavju se boste naučili osnov: številke, abecedo, izgovorjava, osnovne fraze za sporazumevanje. Naučili se boste povedati, zakaj se učite špansko in kaj radi delate v prostem času. Na koncu za poslastico in sprostitev vas čaka španska glasba.

Španščina 1b: En taxi – S taksijem
Tokrat se boste odpravili s taksijem iz letališča Barrajas v center Madrida, spoznali boste številke, plačevanje, okrajšave naslovov, vprašalnice. Naučili se boste prepoznati samostalnike ženskega in moškega spola ter tvoriti množino. Na koncu poglavja boste obvladali izgovorjavo španskih besed, naučili pa se boste nekaj o španski kulturi in preizkusili se boste v dialogu s taksistom. V tem poglavju ne bo manjkala španska glasba.

Španščina 1c: Hora del desayuno – Čas za zajtrk
Pot boste nadaljevali po ulicah Madrida, kjer boste v kavarni naročili kavo in nekaj za pod zob. Naučili se boste besedišče, ki je povezano z zajtrkom. Preizkusili se boste v dialogu v kavarni. Naučili se boste španske določne in nedoločne člene ter uporabo besedi “tudi” in “tudi ne”.

Dodatne informacije

Jezik

Španščina

Modul

Modul 1

Stopnja

1. stopnja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Španščina: Modul 1”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top