Akcija!

Španščina: Modul 2

Original price was: 36,00 €.Current price is: 30,00 €.

Opis

Španščina 1d: Mi barrio – Moje naselje 
V tem poglavju se boste sprehodili po mestu in se naučili kupiti vozovnico za podzemno železnico. Na koncu boste obvladali pomembno razliko vseh treh glagolov BITI v španščini (ser, estar, haber). Naučili se boste opisati svoj kraj in uporabljati predloge in prislove. Znali boste tudi vprašati za smer in tudi dajati napotke za sprehod po mestu. Naučili se boste besede za barve, se znajti na podzemni železnici in številke do 20. Tudi v tem poglavju ne bo manjkala španska glasba.

Španščina 1e: Te presento a mi amigo – Naj ti predstavim prijatelja
V tem poglavju se boste družili. Spoznali boste novega španskega prijatelja, naučili se boste črkovati svoje osnovne podatke, da ne bo prišlo do nesporazumov pri zapisu, številke do 100, poklice, narodnosti in jezike. Lahko boste povedali, kaj imate radi in česa ne, pa tudi spregali boste glagole SER, ESTAR, LLAMARSE in TENER v španščini. Ti glagoli vam bodo prav prišli pri predstavitvi sebe in drugih (znanih in neznanih) oseb. V ta namen pa vam bomo predstavili tudi vprašalnice, da boste lahko sogovornika bolje spoznali.

Španščina 1f: Vamos de tapas – Gremo na tapase
Nadaljevali boste pohajkovanje po Španiji. Naučili se boste okrepčati s “tapasi” v baru s prigrizkom in pivom. Naučili se boste besedišče v povezavi s prigrizki in pijačo. Znali boste poimenovati pribor in opisati okuse jedi. Preiskusili se boste v dialogu v restavraciji in naučili spregati pravilne glagole, ki se končajo na -AR v sedanjiku. Za piko na i pa si boste lahko privoščili nekaj španske glasbe.

Dodatne informacije

Jezik

Španščina

Modul

Modul 2

Stopnja

1. stopnja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Španščina: Modul 2”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top