Akcija!

Nemščina: Modul 1

Original price was: 36,00 €.Current price is: 30,00 €.

Šifra: NEMMOD1 Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis

Modul 1 zajema prva tri poglavja prve stopnje nemščine:

Nemščina 1a: Guten Tag! – Dober dan!
V prvem poglavju se boste naučili nekaj osnovnih fraz v nemščini, se znali predstaviti in spoznali abecedo v nemščini in izgovorjavo ter osnove ločevanja samostalnikov na ženski, moški in srednji spol. Ob koncu boste lahko ločili med formalnim in neformalnim dialogom. Znali se boste predstaviti (ime, priimek, poklic, narodnost in jezike, ki jih govorite). Znali boste povedati, kako se počutite in naučili se boste vprašati po telefonski številki ali elektronskem naslovu. Prav tako boste lahko to povedali drugim. Obvladali boste tudi nekaj osnovnih fraz za lažje sporazumevanje in nekaj osnovnih glagolov. Za konec pa boste lahko poslušali eno nemško pesem in rešili vaje glede na poslušano.

Nemščina 1b: Wer bist du? – Kdo si ti?
V drugem poglavju se boste naučili obširneje predstaviti sebe in druge. Naučili se boste uporabljati osebne zaimke (jaz, ti, on, …), povedati narodnosti, poklice in jezike v nemščini, spoznali boste nemške, evropske in svetovne slavne osebe ter se naučili predstaviti tudi njih! Pripravili smo vajo, kjer se boste preizkusili v dialogu z uslužbencem na upravni enoti in urejanje osnovnih dokumentov ne bo nikoli več problem. Na koncu bomo poslušali pesem, ki je povezana s temo.

Nemščina 1c: Meine Familie – Moja družina
V tretjem poglavju je v ospredju družina. Spoznali boste besedišče družinskih članov, besede za opisovanje oseb in njihovega značaja ter delov telesa. Znali boste narediti svoje družinsko drevo. Naučili se boste tudi spreganje glagolov, ki se končajo na -EN in tudi razliko med glagoloma BITI in IMETI. Spoznali boste simpatično kantavtorico iz Berlina.

Dodatne informacije

Jezik

Nemščina

Modul

Modul 1

Stopnja

1. stopnja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nemščina: Modul 1”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top