Akcija!

Nemščina: Modul 3

Original price was: 36,00 €.Current price is: 30,00 €.

Šifra: NEMMOD3 Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis

Modul 3 zajema tri poglavja prve stopnje nemščine:

Nemščina 1g: Meine Stadt – Moje mesto
Imate težave z razumevanjem navodil za orientacijo po mestu? Po končanem poglavju to sploh ne bo več težava! Sprehodili se bomo po mestu in naučili se boste opisovati vse stavbe in kje se točno nahajajo, pa tudi poimenovati prevozna sredstva. Ponovili bomo 1. sklon in 4. sklon, naučili se bomo še 3. sklon. Vadili bomo dialog v mestu, dajati napotke in naučili se boste spregati in uporabljati glagol ITI v povezavi s prevoznimi sredstvi. Obvladali boste predloge za umestitev predmetov. Naredili bomo tudi pregled z razlago razlik med 3. in 4. sklonom.

Nemščina 1h: Mein Zuhause – Moj dom
V tem poglavju se boste naučili besedišče v povezavi s hišo: prostori v hiši, pohištvo in predmeti, število (ena, dva, tri, …) v ženskem, moškem in srednjem spolu. Ponovno bomo vadili predloge za umestitev predmetov in pohištva in različne predloge za 3. in 4. sklon. Spoznali boste tudi hišna opravila. Ponovno bomo poslušali nemško glasbo.

Nemščina 1i: Es tut mir Weh – Boli me
V tem poglavju boste spoznali obširneje dele telesa in vso besedišče v povezavi z zdravnikom: čutila, zdravstvene težave in kaj vam lahko pomaga pri vaših težavah. Naučili se boste še 3. sklon in velelnik. Na koncu boste seveda še poslušali nekaj nemške glasbe.

Dodatne informacije

Jezik

Nemščina

Modul

Modul 3

Stopnja

1. stopnja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nemščina: Modul 3”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top