Akcija!

Nemščina: Modul 4

Original price was: 36,00 €.Current price is: 30,00 €.

Šifra: NEMMOD4 Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis

Modul 4 zajema zadnja tri poglavja prve stopnje nemščine:

Nemščina 1j: Im Urlaub – Na počitnicah
Naučili se boste govoriti o svojih počitnicah: kam iti na počitnice, besedišče v povezavi s prtljago, počitniške namestitve, hotel in druge namestitve. Ogledali si boste nekaj počitniških točk v Nemčiji. Vadili boste dialog v hotelu in naučili se boste uporabljati pogojnik. Vadili boste pogovor o svojih počitnicah in izkušnjah.

Nemščina 1k: Mit dem Zug oder mit dem Bus – Z vlakom ali avtobusom
V predzadnjem poglavju boste ponovili prevozna sredstva in naučili se boste besedišče v povezavi s potovanjem, s prevoznimi sredstvi in letališčem. Naučili se boste množino 3. sklona. Vadili boste dialoge na avtobusni in železniški postaji ter na letališču. Spoznali boste nekaj glagolov, ki jih uporabljamo v povezavi s transportom.

Nemščina 1L: Wir feiern und besuchen sich
V zadnjem poglavju zadnjega modula prve stopnje se boste naučili še več stvari o nemški kulturi. Spoznali boste nemške praznike, kako se Nemci in Avstrijci obnašajo na obiskih. Naučili se boste napisati različna sporočila, se pogovarjati po telefonu in izbrati darila za različne priložnosti. Spoznali boste različne vprašalnice glede na različne nemške sklone. Seveda ne bo manjkala nemška glasba na koncu poglavja.

Dodatne informacije

Jezik

Nemščina

Modul

Modul 4

Stopnja

1. stopnja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nemščina: Modul 4”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top