Akcija!

Nemščina: Modul 2

Original price was: 36,00 €.Current price is: 30,00 €.

Šifra: NEMMOD2 Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis

Nemščina 1d: Klamotten Einkaufen – Nakupujemo oblačila
Tokrat se bomo podali v trgovino z oblačili. Naučili se boste vse o oblekah: vrsta obleke, dodatki, velikost, znamke, barve, materiali, … Naučili se boste povedati, kaj kdo nosi in s tem povezan 3. in 4. sklon. Vadili boste dialog v trgovini z oblačili in naučili se boste spregati glagole na -EN. Seveda tudi v tem poglavju ne manjka glasba.

Nemščina 1e: Ich bereite Geschmackvolle gerichte vor – Pripravljam okusne jedi
V tem poglavju bomo uživali v kulinaričnih dobrotah. Naučili se boste besedišče povezano s hrano: hrana in pijača, embalaža, posoda in glagoli, ki jih uporabljamo za opisovanje priprave hrane. Vadili bomo dialog v restavraciji in naučili se boste povedati, kaj imate radi in česa ne marate. Uporabljali bomo 2. in 4. sklon. Naučili se bomo tvoriti množino samostalnikov in uporabo glagola MÜSSEN.

Nemščina 1f: Wann treffen wir uns – Kdaj se dobimo?
Po tem poglavju nikoli ne boste imeli več težav z dogovarjanjem za zmenke in sestanke. Naučili se boste povedati, koliko je ura in govoriti o času. Obvladali boste dneve v tednu, mesece v letu in letne čase. Znali boste povedati, kakšno je vreme. Naučili se boste govoriti o preteklosti in prihodnosti.

Dodatne informacije

Jezik

Nemščina

Modul

Modul 2

Stopnja

1. stopnja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nemščina: Modul 2”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top