Akcija!

Angleščina: Modul 9

Original price was: 36,00 €.Current price is: 30,00 €.

Opis

Modul 9 zajema prva tri poglavja tretje stopnje angleščine:

Angleščina 3a How do we really spend our time
Kako ljudje preživljamo prosti čas? Kako ljudje zapravljamo čas v službi? Ali kuhate ali naročite hrano na dom? Kakšnih načrtov se veselite? Ta uvodna enota vas popelje skozi nekaj uporabnega, vsakdanjega besedišča, da vas ogreje in spodbudi razmišljanje v angleščini. Imeli boste tudi priložnost pregledati najosnovnejše sedanjike in se spomniti, zakaj ne bi smeli reči “I’m thinking this wasn’t a good idea”. Ne pozabite: trdna podlaga je temelj učenja angleščine na nadaljevalnem nivoju.

Angleščina 3b A wedding I’ll never forget
Se znate pogovarjati o porokah in posebnih dogodkih? Ali je “reserve a venue” pravilno v angleščini? Ali lahko uporabite frazo “a whirl of activity” v stavku? V tej enoti se boste naučili besedišče za pogovor o porokah, po tem pa boste ponovili pretekle čase in kako lahko uporabljate to dvoje skupaj za pogovor o preteklih dogodkih. Je pravilno “Had you been to Spain” ali “did you go to Spain before the wedding”? Dokončajte to poglavje, da se naučite več o tem.

Angleščina 3c Leading a successful life
Kaj vam pomeni uspeh? Ali menite, da je denar edini pokazatelj uspešnega življenja? Po zaključku te enote boste lahko samozavestno razpravljali o tej temi. Ali lahko sami pravilno uporabite “ambition” in “ambitious”? Ali je pravilno “to be jealous of” ali “jealous on someone”? Po učenju novega besedišča se boste naučili več načinov govoriti o prihodnosti. Je pravilno “will you go to the meeting” ali “are you going to the meeting”? Ali celo “are you going to go to the meeting”? Prihodnost ni vklesana v kamen, je pa zagotovo včasih točno določeno, kako smemo govoriti o prihodnosti. Izpolnite to poglavje, da se naučite več o tem.

Dodatne informacije

Jezik

Angleščina

Modul

Modul 9

Stopnja

3. stopnja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Angleščina: Modul 9”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top