Akcija!

Angleščina: Modul 11

Original price was: 36,00 €.Current price is: 30,00 €.

Opis

Modul 11 zajema tri poglavja tretje stopnje angleščine:

Angleščina 3g Should I see the doctor?
Se znate pogovarjati o zdravju? Kaj odgovorite nekomu, ki reče: “I’m not feeling very good”? Ali lahko opišete simptome pogostih zdravstvenih težav? Ko boste prebrali o družini Collins, se boste naučili uporabljati frazne glagole “phrasal verbs” povezani z zdravjem in poškodbami, kot so “come down with”, “fight off” in “put your back out”. Poleg tega, da se boste naučili pravilno uporabljati besede “ache”, “pain” in “hurt”, ko se z zdravnikom pogovarjate o zdravstvenih težavah, naučili se boste tudi svetovati. Martha ima gripo! Kaj naj stori? Ali poznate razliko med “don’t have to” in “mustn’t”? Kaj pa nasveti v preteklosti? “You know, you really shouldn’t have forgotten your tissues”.

Angleščina 3h He can’t have been an upstanding citizen, then!
Kdo je pošten državljan? Kaj je delo policista? Ali kdaj prekršite pravila? V tem poglavju se boste naučili vsega o besedišču zakona in kazni, tako v uradni kot v vsakdanji angleščini. Izvedeli boste veliko novih kolokacij, sinonimov in drugih uporabnih fraz. Brali boste detektivu, ki poskuša rešiti umor! Ali je možno, da je bila žrtev zastrupljena in napadena? To vodi do slovničnega dela enote, ki se nanaša na modalne glagole – posebej za možnost in sklepanje –, tako kot pravi detektiv!

Angleščina 3i What’s on TV tonight?
Večina ljudi precej gleda televizijo, a se znate pogovarjati o televiziji? To poglavje vas popelje skozi uporaben televizijski besednjak: vse od vklopa do opisa vaših najljubših (ali celo najbolj osovraženih) televizijskih oddaj. Resničnostni šovi so trenutno zelo popularni, sploh tisti o preživetju! Bi lahko zmagali v nevarnih izzivih v divjini in bi lahko prelisičili svojo konkurenco? Po zaključku te enote se boste lahko pogovarjali o vseh svojih sposobnostih – preteklih, sedanjih in prihodnjih – in končno ne boste imeli več težav z “could” in “manage to”.

Dodatne informacije

Jezik

Angleščina

Modul

Modul 11

Stopnja

3. stopnja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Angleščina: Modul 11”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top