Akcija!

Angleščina: Modul 10

Original price was: 36,00 €.Current price is: 30,00 €.

Opis

Modul 10 zajema tri poglavja tretje stopnje angleščine:

Angleščina 3d How has your life changed
V tem poglavju se boste osredotočili na to, kako so se stvari spremenile, začenši s sanjami iz otroštva, in nadaljevali svojo pot do sedanjosti. Kaj pomeni “getting on”? Ali je pravilno “tired of” ali “tired on your job”? Izvedite več o sedanjiku present perfect z Emmo, Kate, Lauro in Petrom, štirimi prijatelji, ki se ponovno snidejo leta po končani univerzi. Kdo se je lotil novega hobija? Kaj namerava Peter? Ali je pravilno “work on”, “work in”, “work as” ali “work for”? Izpolnite to poglavje, da se naučite več o tem.

Angleščina 3e I’ve been writing emails all day!
Naučite se podrobneje govoriti o delu, karierni lestvici in konkretnih delovnih nalogah. Kako pomembno se vam zdi interno usposabljanje? Ali je pravilno “get a salary rise” ali “a pay rise”? Kakšna je razlika med “to be in charge of” in “in charge for your own department at work”? Ali lahko v stavku uporabite besedo “resignation”? Po učenju novega besedišča, povezanega z delom, se ta enota osredotoči na dolgotrajna nedavna dejanja in njihove posledice (sicer znano kot present perfect continuous tense). Zakaj je Simon razočaran? Ker se ves dan ukvarja s težavnimi strankami. Kaj pa vi – kaj ste počeli ves dan?

Angleščina 3f Childhood friends
Po zaključku tega poglavja boste lahko veliko bolj poglobljeno in podrobno govorili o ljudeh okoli sebe – od videza do osebnostnih lastnosti. Kdo od vaših prijateljev je sod smeha? Je Linda “middle-aged” ali “in her middle ages”? Ko se boste naučili opisovati ljudi, jih boste začeli primerjati s primerjalnimi in presežnimi pridevniki. Je Frank odkritejši od tebe? Je Jack “funner” ali “more fun” od Daniela? Kdo je najbolj zadržana oseba, ki jo poznate? Je pravilno “cleverer” ali “more clever”? Naučili se boste tudi govoriti o velikih in majhnih razlikah med stvarmi in ljudmi z besedami, kot so “considerably”, “slightly” in “marginally”. Kaj še čakate?”

Dodatne informacije

Jezik

Angleščina

Modul

Modul 10

Stopnja

3. stopnja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Angleščina: Modul 10”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top